Sterrenchef Wilco van den Baar geeft een bbq-demonstratie.
Sterrenchef Wilco van den Baar geeft een bbq-demonstratie.

Barbecue-markt op smaak met en door culinaire sterren

Algemeen 735 keer gelezen

VEGHEL | De Proeffabriek op de CHV Noordkade in Veghel staat op zondag 24 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur in het teken van barbecue. Alle bewoners hebben iets speciaals georganiseerd om zich op een bijzondere manier te presenteren. Kom naar de Proeffabriek en barbecue lekker mee.

Tijdens de bbq-Markt in De Proeffabriek wordt de NPF-Toren ingericht als culinaire hotspot. In de voormalige 'persvoederfabriek', waar de machines en tijd hebben stilgestaan, geeft sterrenchef Wilco van den Baar een bbq-demonstratie. Eens wat anders dan het bbq-vleespakket op de braai? Kom langs voor tips en nieuwe bereidingstechnieken. Of proef van kleine gastronomische bbq-gerechtjes met speciale seizoensproducten. Wine2Proof, wijnwinkel en proeflokaal, verzorgt daarbij een proeverij met bbq-wijnen. Cati Gómez geeft een demonstratie Ibèrico ham snijden. De toegang tot de bbq-markt is gratis.

Cati Gómez geeft een demonstratie Ibèrico ham snijden.

Wilco van den Baar
Wilco van den Baar volgde zijn opleiding aan Hotelschool De Rooi Pannen in Eindhoven en het S.V.H. (Stichting Vakonderwijs Horeca). Met trots ontving hij de Cees Van Gaalen Prijs, een culinaire onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt aan iemand die zich in de provincie Noord-Brabant heeft onderscheiden op culinair gebied. Inmiddels heeft Wilco 20 jaar ervaring in één, twee en drie Michelinsterren restaurants in binnen en buitenland.
Naast het koken heeft Wilco zich rijkelijk verdiept in de wereld van wijn, cocktails, koffie/thee, sigaren, muziek en meer. Hij maakt de gastronomische beleving van zijn gasten tot een totaalbeleving.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant