Afbeelding

Wie wordt het 'gezicht' van De Blauwe Kei Junior?

Kunst en cultuur 490 keer gelezen

VEGHEL | Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei in Veghel ieder jaar een covermodel. Uit alle aanmeldingen voor de editie van seizoen 2018-2019 zijn drie kinderen gekozen die kans maken om het covermodel te worden. De genomineerde kinderen zijn: Sem van Bommel, Anne Mettler en Veerle van den Broek.

Begin juli kiest de jury de uiteindelijke winnaar of winnares. De winnaar wint een fotoshoot en vrijkaartjes voor een kindervoorstelling én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2018-2019 te staan.

Stadskrant Veghel stelt de genomineerden voor. Lees hieronder het verhaal over Veerle.

Sportief
De afgelopen weken maakten we kennis met Sem en Anne. Nu is het alweer tijd voor de laatste genomineerde: Veerle van den Broek uit Sint-Oedenrode. Ze is negen jaar oud en gaat volgend jaar naar groep zes van de Odaschool in Sint-Oedenrode.
Volgens haar ouders is Veerle 'een lief, gezellig en sportief meisje'. Ze voetbalt, leest graag en speelt vaak buiten. Een echte actieveling dus.

Zingen
Ook houdt ze van theater en musicals. "Toneel spelen en zingen voor mensen vind ik heel leuk om te doen. Het is mijn droom om ooit zelf in een musical te spelen. Ik heb al een keer auditie gedaan voor een musical, maar dat ging toen helaas niet door." Maar ze geeft niet op. Nu is haar doel om covermodel te worden van De Blauwe Kei Juniorfolder. "Dat lijkt me echt super! En het is een mooie herinnering voor later."

De Blauwe Kei Junior
De Blauwe Kei Juniorfolder is een uitgave van Theater De Blauwe Kei uit Veghel die ieder jaar na de zomervakantie uitkomt. In de folder staan alle jeugdvoorstellingen én is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van De Blauwe Kei Juniorclub.

Ben je aangemeld voor De Blauwe Kei Junior, dan word je op de hoogte gehouden van alle jeugdvoorstellingen en ontvang je het hele jaar door interessante nieuwtjes, acties, spelletjes, kleurplaten en prijzen.

Winnaar
Sem van Bommel uit Veghel, de eerste genomineerde, stond al eerder in de Stadskrant Veghel. Vorige week woensdag stond Anne in de krant en vandaag dus Veerle. Dit zijn samen de drie genomineerde kinderen. De winnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie op:
www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant