Bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen mochten opnieuw het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in ontvangst nemen.
Bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen mochten opnieuw het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in ontvangst nemen.

Bedrijventerreinen Meierijstad verdienen opnieuw Keurmerk Veilig Ondernemen

Algemeen 518 keer gelezen

REGIO | Bedrijventerreinen Nijnsel en De Kampen ontvingen donderdag 21 juni opnieuw het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Onno Keuker van MKB Nederland reikte het certificaat uit aan de werkgroep KVO van Nijnsel en De Kampen Vitaal Bedrijvig Veghel, met daarin vertegenwoordigers van Vitaal Bedrijvig Veghel, het bedrijfsleven, de politie, de brandweer en de gemeente.

Deze partijen hebben de afgelopen jaren intensief en optimaal samengewerkt aan een schoon, heel en veilig bedrijventerrein, waardoor het certificaat opnieuw verdiend is. Door de gezamenlijke afspraken tussen de partijen kunnen overlast, criminaliteit, onderhoud en beheer aangepakt worden. Dit levert een groter gevoel van veiligheid en minder schade op. 
 
KVO

Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontwikkeld. Het KVO helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. Met maatregelen zoals (overval)preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie zorgen de partijen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving. De uiteindelijke beloning is het Keurmerk Veilig Ondernemen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant