Gratis dansvoorstelling tijdens FM

Algemeen 255 keer gelezen

VEGHEL | De dansafdeling van Phoenix Cultuur presenteert zaterdag 7 juli tijdens Fabrique Magnifique de gratis dansvoorstelling 'Dans aan de Kade' in de theaterzaal op de CHV Noordkade. De eindvoorstelling wordt georganiseerd door alle dansleerlingen uit de verschillende dansdisciplines.

Van hiphop tot klassiek en modern. Alle dansdisciplines komen aan bod tijdens deze eindvoorstelling. Er worden verschillende stukken opgevoerd, die gedurende het cursusjaar door de docenten en leerlingen zijn gemaakt en ingestudeerd. Zo is er onder andere een kleine terugblik op de succesvolle dansvoorstelling FestiDans de Show, die op 16 maart plaatsvond. Alle dansleerlingen van de Phoenix dansafdeling doen mee aan de voorstelling, variërend in de leeftijd van 4 tot maar liefst 80 jaar. Inmiddels is het alweer vier jaar geleden dat een dergelijke eindvoorstelling werd georganiseerd door de dansafdeling. Dans aan de kade vindt plaats op zaterdag 7 juli om 16.00 uur in de Blauwe Kei op de CHV Noordkade.

De toegang is gratis, kaartjes kunnen vooraf gereserveerd worden via de website www.blauwekei.nl.

Alles weten over Fabriek Magnifique? Lees dan volgende week de speciale festivalkrant die met Stadskrant Veghel in de bus valt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant