Afbeelding

JAMwerkt.nl breidt uit naar Meierijstad

Algemeen 1.433 keer gelezen

VEGHEL | JAMwerkt.nl, een online werkplatform, heeft haar platform sinds kort ook in regio Meierijstad gelanceerd. Het platform werd in 2012 opgericht in Bladel door twee broers en een zus, die er tijdens hun zaterdagbaantje achter kwamen dat vraag van lokale bedrijven en het aanbod van jongeren die willen werken niet goed op elkaar waren afgestemd en dat dit veel efficiënter kan.

Ook wilden ze via één platform werk aanbieden van allerlei soorten sectoren, zodat je uit meer dingen kon kiezen dan enkel de horeca en de plaatselijke supermarkt. Op deze manier vonden zij de oplossing in een soort Booking.com voor flexwerkers. Jongeren kunnen op de website aangeven wanneer ze beschikbaar zijn, in welke sectoren ze willen werken en binnen welke kilometerstraal. Aangesloten lokale bedrijven plaatsen hun opdrachten online, waar vervolgens op gereageerd kan worden. Middels een persoonlijk kennismakingsgesprek met de regiomanager kan de kwaliteit van het personeel gewaarborgd worden. Inmiddels is JAMwerkt.nl uitgegroeid tot een online platform waar lokale bijbanen, vakantiewerk, parttime en fulltime banen en startersfuncties aangeboden en gevonden worden.

Smartphone
Het platform is actief in negentien Brabantse gemeentes, waaronder sinds kort Veghel en omgeving. Om ervoor te zorgen dat jongeren niet naar Bladel hoeven te reizen voor een kennismakingsgesprek met de regiomanager, heeft JAM haar tweede kantoor geopend in het SOVO pand in Veghel. "In principe kan alles vanuit je smartphone geregeld worden, waardoor we erg snel kunnen schakelen en in no-time jongeren, studenten en starters aan passend werk kunnen helpen", aldus Ruud Schippers, mede-oprichter van JAMwerkt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant