De jury van dienst. Van links naar rechts: Bas van Turnhout, Ties van Dooren en Harry Vermeulen.
De jury van dienst. Van links naar rechts: Bas van Turnhout, Ties van Dooren en Harry Vermeulen.

Sem is covermodel van De Blauwe Kei Junior

Kunst en cultuur 1.244 keer gelezen

VEGHEL | Het nieuwe covermodel van De Blauwe Kei Junior is bekend. Uit de drie genomineerde kinderen, die in de afgelopen weken werden voorgesteld in de Stadskrant Veghel, koos de jury voor de zevenjarige Sem van Bommel uit Veghel. Hij komt op de cover van De Blauwe Kei Juniorfolder 2018-2019, die na de vakantieperiode verschijnt.

Theater De Blauwe Kei uit Veghel ontving dit jaar een recordaantal aan mooie, grappige en lieve reacties op de oproep voor een nieuw covermodel. Uit alle inzendingen werden drie kinderen genomineerd. Dit waren, naast Sem van Bommel, Anne Mettler en Veerle van den Broek.

Middelpunt
Afgelopen week koos de jury, bestaande uit Ties van Dooren (Stadskrant Veghel), Bas van Turnhout (MooiRooi), Harry Vermeulen (Theater De Blauwe Kei) en Sita Vermeulen (theateractrice), de uiteindelijke winnaar. De keuze viel op Sem. Sita, die op afstand jureerde, zei het volgende over Sem: "Je kunt zien dat hij ervan houdt om in het middelpunt te staan; hij straalt! Hij zingt, danst en acteert, zelfs al in het theater. Voor mij is Sem een écht covermodel."

Sem is de grote winnaar.

Sem wint, naast een professionele fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van De Blauwe Kei Juniorfolder op zijn basisschool én hij komt natuurlijk op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2018-2019 te staan.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant