Afbeelding

Veghel in Hout is uitverkocht, recordaantal deelnemers

Algemeen 907 keer gelezen

VEGHEL | Het heeft even geduurd, maar bouwdorp Veghel in Hout is helemaal uitverkocht. Dit jaar genieten honderden kinderen van een het bouwdorp in het Veghelse Julianapark. In totaal zijn er bijna 800 kaarten verkocht. Een record.

Het bestuur van Veghel in Hout had al rekening gehouden met een groter aantal kinderen dan andere jaren. "In de voorverkoop hebben we meer kaarten verkocht dan vorig jaar in totaal. We hebben ons dus goed kunnen voorbereiden", laat voorzitter Ed van Uden weten. Er komen nog dagelijks mailtjes binnen of er niet misschien toch nog wat kaarten beschikbaar zijn. Ed: "Op is op. Het moet veilig en verantwoord blijven. We zitten dicht tegen de 800 kinderen, het is goed zo."

'Prachtige locatie'
Waar de stormloop op kaarten vandaan komt, weet Ed niet precies. "Veghel in Hout valt niet in de bouwvak. Dat zou een reden kunnen zijn. Of het feit dat mensen hebben gezien dat het Julianapark een prachtige locatie is en dat de kinderen niet meer hoeven te sjouwen met pallets. Ik ben er in ieder geval erg blij mee."

Honderd hutten
Deze week wordt de laatste oplegger met pallets gelost voor de meer dan honderd hutten die gebouwd gaan worden in het park.
De hutten worden net als andere jaren weer gebouwd aan de Rembrandtlaan in Veghel. Het is zo ingedeeld dat er voldoende ruimte is voor alle hutten.

Dagkaarten
Voor de kinderen die geen bouwdorpkaart hebben besteld, zijn er dagkaarten verkrijgbaar vanaf dinsdag 14 augustus. Deze zijn te koop in het Julianapark.
Veghel in Hout is van 13 tot en met 17 augustus. 

Meer informatie op: www.veghelinhout.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant