De directie: Hans van den Tillaart, Anne-Marie Pors en Noud Leenders.
De directie: Hans van den Tillaart, Anne-Marie Pors en Noud Leenders.

Fusie Leenders Architecten & Ingenieurs en Anne-Marie Pors Architect

Algemeen 1.164 keer gelezen

VEGHEL | Leenders Architecten & Ingenieurs uit Veghel bundelt vanaf 1 juli zijn krachten met Anne-Marie Pors Architect uit Nuenen. Onder leiding van Noud Leenders, Hans van den Tillaart en Anne-Marie Pors wordt de dienstverlening van Leenders Architecten & Ingenieurs voortgezet en verder verbreed.

"Door het aangaan van deze samenwerking zetten wij in op continuïteit en verdere verbetering van onze dienstverlening en creëren wij nieuwe kansen om ons gezamenlijke blikveld in de ruimtelijke omgeving te verbreden", vertelt Noud Leenders. Synergie is hierbij het sleutelwoord. Noud vervolgt: "Want door intensief samen te werken met elkaar, met onze ketenpartners én met onze opdrachtgevers, blijft het keer op keer weer mogelijk om maatwerk te leveren en een uniek project te realiseren met een professionele aanpak als gemene deler."

Integrale aanpak
Anne-Marie (49) is geen nieuwkomer in de architectenbranche. De voormalig studiegenoot van Hans heeft ruim negentien jaar ervaring vanuit haar eigen bureau en een uitgebreide opdrachtenportefeuille in het ontwerpen van woonhuizen, verbouwingen, woningbouwprojecten, utiliteitsbouw, maatschappelijke initiatieven en overige bouwwerken. De fusie met Leenders Architecten & Ingenieurs biedt haar de mogelijkheid om ook grotere projecten integraal te kunnen ontwerpen, engineeren, begeleiden en coördineren, van initiatief tot en met oplevering. "Ik kijk ernaar uit mijn werkgebied en ervaring te kunnen verbreden. Leenders Architecten & Ingenieurs is een ervaren bureau met een rijke historie in stijlvolle woningbouw- en utiliteitsprojecten. Bovendien heeft het alle disciplines in huis om een breed scala aan opdrachten te kunnen realiseren voor professionele opdrachtgevers zoals bedrijven, ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers", aldus Anne-Marie. Ze denkt daarbij aan de uitbreiding van het museumkwartier 'Vincentre' in Nuenen. "Een prachtig project met een bijzondere beleving middenin het centrum van de plaats. Door de fusie met Leenders Architecten & Ingenieurs is het mogelijk om deze opdracht in de volle breedte uit te werken."

Vertrouwen in de toekomst
Het nieuwe Leenders Architecten & Ingenieurs gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet. "Wij hopen ook u met onze integratie van creativiteit en techniek te kunnen blijven inspireren en adviseren u graag bij al uw huisvestingsvraagstukken. Op die manier willen wij u wonen en werken laten beleven en een uniek ontwerp toevoegen aan de omgeving", zegt Hans.

Derde bezoekadres
Door de fusie met Anne-Marie Pors Architect ontstaat er, naast de bestaande bezoekadressen in Veghel en Oss, een derde locatie waar opdrachtgevers op afspraak terecht kunnen met al hun huisvestingsvraagstukken: Nieuwe Dijk 8 in Nuenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant