Preparty voorafgaand aan de Buffelrun

Algemeen 342 keer gelezen

BOERDONK | De uitdaging ten top. Op vrijdagavond in de open lucht een optreden van de rockcoverband Lekke Band. Op zaterdag en zondag de ultieme uitdaging tijdens de Buffelrun met maar liefst 40 obstakels om te overwinnen. De toegang is gratis.

Waarom niet gewoon drie dagen plezier maken en lol beleven? Dat is het idee van de organisatie van het Dorpsfeest Boerdonk. "Daarom starten we op vrijdag 17 augustus met een geweldige feestavond vanaf 20.30 uur. Een préparty met medewerking van niemand minder dan Lekke Band", zo onthult de organisatie van het Dorpsfeest.
Lekke Band is een rockcoverband uit de regio die al enkele jaren op grote evenementen de feesttent letterlijk op zijn kop zet. Met nummers van Abba, Pennywise, Pater Moeskroen etcetera weten ze met een uitgebreid repertoire zowel jong als oud te boeien. Bovendien spelen ze niet alleen goede muziek maar is de band ook knettergek.
"De avond belooft dan ook een geweldig feest te worden voor iedereen die maar zin heeft om te komen", aldus de organisatie.
De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant