De nieuwe eigenaren van Domino's Veghel.
De nieuwe eigenaren van Domino's Veghel.

'Service met glimlach bij vernieuwde Domino's'

Algemeen 1.754 keer gelezen

VEGHEL | Domino's Pizza Veghel heeft een nieuwe eigenaar. Vanaf maandag 2 juli is de pizzazaak aan Bolkenplein 9 in handen van Herman Derkx en zijn compagnon Peter Rooijakkers. Samen nemen ze de zaak over van de familie Raadgever. Om Veghelaren op een voordelige manier te laten genieten van overheerlijke pizza's en bijgerechten gelden er voordelige kortingsacties op de pizza's tot aan het einde van het jaar.

Herman en Peter zijn geen onbekenden in de regio. Ze namen in 2012 Domino's Oss over. In de daaropvolgende jaren kreeg het duo de zaken in Den Bosch, Boxtel en Uden onder hun hoede. Daarnaast werd er nog een filiaal geopend in zowel Oss als Rosmalen. "Ons succes zit 'm in onze snelle bezorgservice. In de regio en landelijk bezorgt Domino's pizza's binnen twintig minuten. Dat is vanaf het moment van bestellen tot de klant de pizza in ontvangst neemt. We maken de pizza's pas als iemand een bestelling plaatst. Bij het bereiden van een pizza worden weinig suikers gebruikt. Ook vetten en zouten zijn tot het minimum beperkt. We streven naar een verantwoorde maaltijd, vrij van geur- en smaakversterkers", legt Herman uit. Bij de service staat een glimlach voorop naast de verse producten waarmee Domino's werkt. Domino's Veghel beschikt over diverse pizza's. Pizzaliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan traditionele pizza's als salami en funghi, pizza's in het top segment als de meatlovers pizza's maar ook veganistische en glutenvrije pizza's behoren tot de mogelijkheden. Daarbij is er de optie om je pizza zelf samen te stellen. Naast het vertrouwde pizza-aanbod heeft Domino's eveneens diverse luxe warm belegde broodjes, bijgerechten - zoals kipproducten -, desserts en frisdranken in het assortiment.

Domino's Veghel komt vanaf woensdag 4 juli met voordelige maar bovenal lekkere acties tot aan het einde van het jaar. Herman: "We willen Veghelaren laten weten wie we zijn en willen ze via deze actie laten kennismaken met ons. We komen met dezelfde acties als met de opening van Domino's Veghel zeven jaar geleden. Alle medium pizza's die online en afgehaald worden kosten 5 euro. De medium pizza's die online besteld worden en moeten bezorgen zijn 8 euro. We hopen dat Veghel ons herontdekt." Domino's is bewust bezig met het milieu. "Op korte termijn zullen er meer elektrische fietsen van Domino's te zien zijn. We gaan ook onze scooters op fossiele brandstoffen gefaseerd vervangen door elektrische fietsen en scooters." Daarnaast ligt de focus van Domino's vooral op online bestellingen. "Pizza's online bestellen is eenvoudig en bovendien worden er bij een iDEAL-betaling geen extra kosten voor de betaling in rekening gebracht. Het bezorgen gaat sneller en er worden minder fouten gemaakt met de bestelling omdat de klant de bestelling zelf invoert. We proberen het online bestelproces zo gemakkelijk mogelijk voor onze klanten te maken. Dat neemt niet weg dat we onze klanten altijd persoonlijk en eerlijk zullen behandelen." Domino's Veghel verruimt haar openingstijden direct: vrijdag tot zondag geopend van 11.30 tot 23.00 uur en maandag tot donderdag van 16.00 tot 22.30 uur. Vanaf september kent Domino's nog ruimere openingstijden. De zaak opent dan elke dag om 11.30 uur. En is dus ook een goed alternatief voor de lunch met heerlijke pizza's of sandwiches.

Meer info op: www.dominos.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant