Funkanizers
Funkanizers

Funkanizers featuring Hans Dulfer bij Fabriek Magnifique

Kunst en cultuur 683 keer gelezen

VEGHEL | Er is veel te zien en te beleven tijdens Fabriek Magnifique op de Noordkade. Zo komen op meerdere binnen- en buitenpodia allerlei artiesten en muziekgenres voorbij. Op zaterdag 7 juli van 23.30 uur tot 00.45 uur is het podium bij Wittern voor de Funkanizers met als special guest saxofonist Hans Dulfer.

Alles begint bij passie en liefde voor muziek, maar dat is niet genoeg. Talent is ook handig. Enthousiasme en het geluk dat je mensen tegenkomt met wie je dit alles kunt delen en vermenigvuldigen. Muzikanten met wie de chemie zodanig is dat het tot ontploffen komt. Funkanizers speelde onlangs nog de sterren van de hemel en vervolgens de hele Parade plat tijdens Jazz in Duketown. Zes jonge honden die alles samen delen/ Funkanizers tilt elke show tot aan het kookpunt. Een smeltkroes van verbindende positieve vibes. Speciaal voor het optreden bij Fabriek Magnifique nemen ze een bijzondere gastmuzikant mee: Hans Dulfer.

Hans is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends, maar blijft altijd jazzmuzikant in hart en nieren. Hans kende veel succes in Nederland en zelfs in Japan.

Hans Dulfer.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant