Afbeelding

Veel muziek op zondag tijdens FM2018 in De Afzakkerij

Algemeen 435 keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de CHV Noordkade is zondagmiddag 8 juli weer livemuziek te beluisteren. Liefst drie bands betreden deze middag het podium. Van 14.00 uur tot 15.15 uur: Get Back 2, van 16.00 uur tot 16.30 uur: The Zazous en van 17.30 uur tot 19.15 uur: The Wangston Brothers.

Op 6, 7 en 8 juli is de Noordkade een van the places to be tijdens Fabriek Magnifique. Tijdens het gratis festival is er op meerdere podia van alles te zien en te beluisteren. Uitsmijters op de Noordkade zijn onder meer Barrelhouse, Boomshakalak, Funkanizers met Hans Dulfer, Ocobar en Reservoir Dogs. Kijk op www.chvnoordkade.nl voor de programmering.

Get back 2
Een optreden van Get Back 2 is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak spelen zij muziek uit de sixties and seventies. Moeiteloos worden rocksongs afgewisseld met ballads en met kleine uitstapjes naar evergreens.

The Zazous
The Zazous is een Gypsy-Jazzband die bestaat uit zangeres Eva Leijtens, gitarist Paul Smolders, contrabassist Mattia Matranga en accordeonist Tom van Aarle. De bandleden zijn geïnspireerd door het Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, Django Reinhardt, Bireli Langrene Gipsy trio en jazz helden als Ella Fitzgerald en Billie Holiday. Ze maken swingende muziek die heel toegankelijk is.

The Wangston Broters
Bij de vier muzikale broers Wangston is de belangstelling voor Americana er altijd geweest. Ze zijn min of meer geboren op het podium en kregen vervolgens hun liefde voor deze stijl met de paplepel ingegoten.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant