Rivellino Dumas, jongerenwerker Lionel Saidjan en Isaac Cromwell.
Rivellino Dumas, jongerenwerker Lionel Saidjan en Isaac Cromwell.

Cursus muziek draaien en nummers produceren

Algemeen 1.088 keer gelezen

VEGHEL | De Kluis gaat dj en produce cursussen aanbieden. Bij het jongerencentrum op de Noordkade merken ze dat hier vraag naar is onder de jeugd. "Ik heb een ervaren en enthousiast dj-team bij elkaar gezocht. Zij gaan de lessen verzorgen", aldus jongerenwerker Lionel Saidjan.

Lionel is een tijdje op zoek geweest naar een uitgebalanceerd docententeam voor deze lessen. Het team bestaat uit Rivellino Dumas, hij is de leider van het team. "Rivellino heeft de meeste ervaring. Hij heeft gedraaid op veel festivals waaronder Wish en Paaspop. Daarnaast heeft deze dj al eerder lessen verzorgd", vertelt Lionel.

Isaac Cromwell is volgens Lionel een multi-talent. "Dansen, dj'en en producen. Hij kan vrijwel alles op het gebied van muziek. Isaac ondersteunt de cursus door extra trainingen te geven. Dit gaat hij samendoen met de jongste van het team: Tygo Vermeulen. Tygo is een enthousiaste jongen die op dit moment elk weekend wordt geboekt en zijn ervaringen graag wil delen met onze jongere doelgroep", legt de jongerenwerker uit.

Het team is dus een mix van ervaring en enthousiasme. Lionel: "In onze professionele studio hebben we echte dj-apparatuur staan. Daarbij houden we de kosten laag ten opzichte van andere cursussen. Iets wat wij in De Kluis belangrijk vinden, want zodoende houden we het voor iedereen toegankelijk", besluit hij.

Tijdens Fabriek Magnifique worden er in het jongerencentrum op zaterdag en zondag workshops gegeven. De workshops starten zaterdag om 13.30 uur en 16.00 uur en zondag om 12.00 uur. Het zijn workshops van een uur. Er kan dan meteen kennis worden gemaakt met het dj-team die de cursussen gaan verzorgen.

De studio is te huur. Een uurtje draaien met professionele apparatuur kost 10 euro. Er is ook een strippenkaart voor tien keer en die kost 80 euro.

Vragen over de kosten of inschrijven voor de cursus? Mail naar: info@dekluisveghel.nl of loop een keertje binnen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant