Afbeelding

Generatietoernooi en wijkentennis geslaagde evenementen

Sport 659 keer gelezen

VEGHEL | Bij tennisvereniging Frisselstein in Veghel zijn onlangs twee geslaagde evenementen gehouden. Zowel het generatietoernooi als het wijkentennis toernooi werden succesvol afgerond.

Tijdens het generatietoernooi worden er dubbelwedstrijden gespeeld tussen teams bestaande uit twee verschillende generaties. Er waren teams van kinderen samen met hun vader of moeder, maar er werd ook gedubbeld met opa, oma, tante of oom. De gezelligheid was deze dag het belangrijkste, maar er waren wel degelijk twee winnaars. Roald en Destiny Bissels gingen er met de hoofdprijs vandoor.

Wijkentoernooi
Afgelopen drie weken is er op de banen van T.V. Frisselstein gestreden voor de fel begeerde wisselbeker van het Wijkentoernooi. Het ging er serieus aan toe, maar ook tijdens dit toernooi was gezelligheid en een leuke nazit net zo belangrijk.
De Weidebunders wilde de beker graag voor de vijfde keer winnen, zodat de beker in hun bezit bleef. De Veghelse wijk liep de finale echter mis.

Volgend jaar
Eerst werd er in een poule gespeeld zodat iedereen elkaar een keer. Uiteindelijk stonden de Zijtaartse Zutjes 1 tegen De Larengevaren in de finale tegenover elkaar De Larengevaren wonnen de finale en mogen de beker een jaar mee naar hun wijk nemen. De organisatie blikt terug op een geslaagd toernooi en voor volgend jaar hopen ze, dat er nog meer wijkenteams zich inschrijven.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant