Martijn Schwillens per 1 september in redactie kliksport.
Martijn Schwillens per 1 september in redactie kliksport. Foto Peter Kuijpers

Martijn Schwillens versterkt Kliksportteam en weekbladen

Voetbal 1.790 keer gelezen

Martijn Schwillens is in de regio Uden de opvolger van Willy Rooyakkers die als gewaardeerd redactielid na twaalf jaar het team gaat verlaten. Voor Martijn is het een terugkeer bij Kliksport. Hij gaat ook de sportverslaggeving in De Maas Driehoek-regio verzorgen.

Willy vond het steeds lastiger worden om de werkzaamheden voor Kliksport te combineren met zijn andere zakelijke bezigheden. Willy Rooyakkers: " Na zoveel jaren vind ik het een mooi moment voor een andere invulling van mijn (vrije) tijd. Het was een beslissing die ik al langer voor me uitschoof maar me zo zwaar viel dat ik deze telkens uitstelde."  Rooyakkers volgde voor Kliksport de ontwikkelingen bij UDI'19, JVC Cuijk (tot 2016) en Gemert op de voet en tekende daarnaast door de jaren heen voor vele andere voetbal- en sportverhalen uit de regio's Veghel, Uden, Oss en Maasdriehoek.

Passie
Toen de in Erp woonachtige redacteur aangaf te willen stoppen bij Kliksport, kwam de leiding uit bij Martijn Schwillens die op het moment beschikbaar was. Schwillens was al vijf jaar actief voor Kliksport in de regio Boxmeer en neemt weer met veel enthousiasme plaats in het redactieteam van Kliksport en de weekbladen. "Ik heb er zin in. In Uden en haar omgeving zetelen mooie en interessante clubs waar ik graag aandacht aan wil schenken. Voetbal is mijn passie", zegt Martijn die per 1 september aanschuift in het redactieteam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant