Afbeelding

Eerste Fight Cancer Night bijna uitverkocht

Algemeen 875 keer gelezen

BOERDONK | Van de 1000 beschikbare tickets voor het Fight Cancer Night gala in Boerdonk zijn er slechts nog een kleine 100 beschikbaar.

De Meierijstad Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 18 augustus 2018 in Boerdonk. Dit outdoor evenement waarbij ondernemers uit Meierijstad het tegen elkaar opnemen in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker vindt plaats in de open lucht op 't Weike in Boerdonk.
Veertien ondernemers doen mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Er vinden in totaal zeven wedstrijden plaats.

Spanning
De vakantie komt eraan en veel van de fighters trainen keer per week en een aantal volgen zelfs nog individuele trainingen. De vakantie staat echter voor de deur. Springtouwen worden ingepakt, want de boksballen niet passen. Sommige fighters gaan overigens niet op vakantie. Alles voor de wedstrijd.

Kaartverkoop
De deelnemers hebben een voorkeur gehad bij de kaartverkoop. De organisatie laat weten dat het liep een tierelier. Het lijkt erop dat de avond volledig uitverkocht gaat raken. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via: www.fightcancernight.nl. Op de site is ook meer informatie te vinden en daar staat het actuele programma met de gevechten.

Vragen? Stuur een mail naar info@fightcancernight.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant