Het PieterBrueghelHuis is elke eerste zondag van de maand geopend.
Het PieterBrueghelHuis is elke eerste zondag van de maand geopend.

PieterBruegelHuis vult tijdens de zomer stiltes op

Algemeen 596 keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis, gelegen aan Middegaal 25 in Veghel, is de hele zomer geopend. Iedere werkdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur zijn bezoekers meer dan welkom voor een kop koffie (of thee), een praatje of een ontspannen activiteit. Juist in de vakantieperiode willen ze hiermee 'stiltes' opvullen.

Veel mensen missen in de zomer hun vakantievierende familie, vrienden of buren. Als 'achterblijver' is het dan soms stil. In het PieterBrueghelHuis kan iedereen genieten in de tuin, een krantje lezen, kaarten, biljarten, samen koken, genieten van een ontspannen yogasessie, enzovoorts. "Ook creatief zijn we actief: in het creatief atelier gaan we kleien, beeldhouwen, kaarten maken, breien, haken en houtbewerken. Op de dinsdagochtend starten we met samen muziek maken, spelletjes en ontmoeting (van 10.00 uur tot 12.00 uur)", laten ze in het PieterBrueghelHuis weten.

Open zondagmiddag
Naast de doordeweekse dagen is het PieterBrueghelHuis elke eerste zondag van de maand geopend. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur is iedereen welkom. Zondag 5 augustus staat in het teken van de Zonnebloem, zondag 2 september treedt er een bijzonder circus op en op zondag 7 oktober start het thema herfst (met live muziek).

Helpen en genieten
Het PieterBrueghelHuis is een ontmoetingsplaats van en voor burgers, waar aandacht voor geluk het motto is. Bezoekers en vrijwilligers ontmoeten elkaar, helpen elkaar en genieten van allerlei activiteiten.

Geen vervoer? Bel dan Hulpdienst Diakonie Veghel: (0413) 35 22 32.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant