Afbeelding

Poolse kinderen keren met blije gezichten huiswaarts

Algemeen 795 keer gelezen

VEGHEL | De vakantie van de Poolse kinderen in Veghel zit er weer op. Twee intensieve weken vlogen voorbij. "De vakantie kende dit jaar weinig problemen. De kinderen hebben een super leuke periode met blije gezichten afgesloten", laat Boudewijn van de Kerkhof, secretaris van de organisatie achter de vakantie Veghel Ontvangt Kinderen weten.

"Er zijn leuke activiteiten ondernomen, zoals een sport & spelmiddag, avondje tapas eten bij Gossimijne, bowlen bij Nia Domo, bezoek aan de boerderij en het Hobij uitstapje naar Toverland. Zaterdag hebben we de vakantie afgesloten met een kerkmis en feestavond. De sfeer was goed. De enthousiaste gastgezinnen hebben elkaar dit jaar gesteund wanneer het even wat minder liep. Ook zijn er uitgebreid ervaringen uitgewisseld. Mooi om te zien dat er vriendschappen ontstaan", vertelt Boudewijn.

Evalueren
Veghel Ontvangt Kinderen gaat de komende periode de vakantie evalueren en zich opmaken voor een nieuw jaar. Wie meer over de stichting wil weten, in welke vorm dan ook, mag te allen tijde contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek via info@veghelontvangtkinderen.nl.
De stichting volgen kan via www.veghelontvangtkinderen.nl of via Facebook.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant