Lois, Roan en Tim blazen de Eerdse Kermis nieuw leven in.
Lois, Roan en Tim blazen de Eerdse Kermis nieuw leven in.

Vet Feest tijdens Eerdse Kermis met Zanger Kafke

Algemeen 1.934 keer gelezen

EERDE | Lois, Roan en Tim zijn drie jonge Eerdenaren die de Eerdse Kermis nieuw leven in willen blazen. Gezelligheid en drukte begint met een vet feest. De jongelui willen graag heel Eerde en omliggende dorpen op te been brengen om van zaterdag 21 juli tot en met dinsdag 24 juli er een gezellige en leuke kermis van de maken. Het Vet Feest bij Pieperz is op zondag van 11.00 uur tot in de late uurtjes.

Een heus podium voor voormalig café de Driesprong met een prachtig programma gaat zorgen voor vertier voor jong en oud. Zanger Kafke, dj Thomas & Donny, Rene de Artiest treden voor alle Eerdenaren en andere geïnteresseerden op vanaf zondag 11.00 uur tot in de late uurtjes op zondag.

Prinses Lizzy
Voor de kleine en kleinste kinderen komt prinses Lizzy en haar assistente langs om kinderen te schminken, voor dans, geknutsel en ander vertier.

Entertainment
Het podium, het terras en Pieperz zijn gedurende de hele kermis open tussen 12.00 uur en 21.00 uur voor snacks, limonade en heerlijke drankjes.

Zondag is het terras uiteraard langer open (tot 01.00 uur) om onder het genot van een hapje, een drankje en entertainment de kermis te kunnen bezoeken.

Kermis
De kermis staat dit jaar voor het eerst op het Kerkplein, dit na overleg met dorpsraad, horeca en exploitanten. Met de autoscooters, rups, draaimolen en de nodige behendigheid en gokspelen is er volop vermaak.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant