Afbeelding

Jeu de bouleclub start met nieuwe groep

Sport 1.397 keer gelezen

VEGHEL | Sinds een aantal weken is de jeu de bouleclub van KBO WijNu uit Veghel gestart met een groep op vrijdagmiddag. Op woensdag en donderdagmiddag zit de club helemaal vol.

De middag wordt geleid door Ad van Creij en Harrie Verkuilen en er kunnen dan 42 mensen boule.
Op dit moment zijn er 16 mensen actief. De club zoekt dus nog versterking. Alle mensen vanaf 50 jaar die zin hebben om op vrijdagmiddag te komen boule kunnen zich aanmelden. "We beginnen 's middags om 13.30 uur (13.15 uur aanwezig) en loten dan wie tegen wie speelt. Er worden twee partijen gespeeld. Om 14.45 uur is het tijd voor koffie. Vervolgens volgen er nog twee partijen", aldus de organisatie.
Na afloop van het boule wordt er gezamenlijk iets gedronken. Rond de klok van 17.00 uur is het afgelopen.
"Om het spannend te houden spelen we onderling een competitie. Zodoende hebben we aan het einde van het seizoen een winnaar bij zowel de dames als de heren", zo laat de organisatie weten.
De eerste paar keer kun je gewoon mee spelen en daarna beslis je pas of je lid wil worden van de club of niet.

Sinds april liggen er zeven banen bij het verenigingsgebouw De Peppelhof aan de Wilgenstraat in Veghel. Het seizoen loopt van april tot eind oktober.

Lid worden van KBO WijNu kost 25 euro per jaar plus 5 euro als bijdrage aan de jeu de bouleclub zelf. Op dit moment heeft de club ongeveer 100 leden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant