The Space op de Noordkade is een grote escape room.
The Space op de Noordkade is een grote escape room.

Spaaractie verbindt Veghel Centrum met Noordkade

Algemeen 1.602 keer gelezen

VEGHEL | Geert van der Hagen, eigenaar van Bakkerij Verhoeven in Veghel Centrum en The Space op de Noordkade, is woensdag 1 augustus gestart met een spaaractie. In negen winkels in de Kalverstraat kan men de komende tijd zegeltjes sparen. Een volle spaarkaart geeft gratis toegang tot The Space op de Noordkade.

Bij besteding van tien euro krijgt men een Spacezegel. Bij een volle kaart (30 zegels) heeft men recht op één gratis toegangsticket tot een missie. Let op: maximaal twee deelnemers per missie mogen gebruik maken van de spaarkaart.
De actie loopt tot en met 30 september in de verschillende winkels. De spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot 18 november. "Tijd genoeg om zegels te sparen dus. Ik heb speciaal gekozen voor zegels, zodat je ook voor elkaar kan sparen", vertelt Geert.

Samenwerken
Geert legt uit waarom hij deze actie heeft gelanceerd. "Ik ben ondernemer in het centrum en op de Noordkade. Het leek mij leuk om een verbinding te leggen. Ik wil graag samenwerken. Samen staan we sterk."
Voor deze actie heeft Geert alleen mede-ondernemers in de Kalverstraat benaderd. "Het is eigenlijk een pilot. Ik wil kijken of het aanslaat. Wie weet is het in de toekomst ook wel iets om zo'n actie centrum-breed te trekken."

Volle spaarkaart
Wanneer men een volle spaarkaart heeft dan kan er een tijdstip gereserveerd worden via: www.space-mission.nl. Kies bij het reserveren voor 'contante betaling'. De spaarkaart voor de gratis personen kan bij The Space worden ingeleverd. De overige deelnemers kunnen contant of per pin afrekenen.

De deelnemende winkels zijn: IJssalon Matteucci, Uw Slager Romijnders, BrainWash, Van Lankveld Groente en Fruit, Primera, Veghels KaasPaleis, Siepie's Edelstenen & Mineralen, Hair Body & Giftshop en natuurlijk Bakkerij Verhoeven.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant