Afbeelding

Dierenambulance Brabant Noord-Oost bedankt PTS Scooter Service

Algemeen 1.094 keer gelezen

VEGHEL | Dierenambulance Brabant Noord-Oost is ontzettend blij met de schenking die PTS-Scooter service in Veghel doet. Sinds juni van dit jaar is PTS verbonden aan Dierenambulance Brabant Noord-Oost als sponsor. In twee maanden tijd heeft dit geresulteerd in een schenking van 350 euro.

"Voor ons is dat ontzettend veel geld waarmee we veel dieren kunnen helpen", vertelt coördinator Wil van de Pol. Hij vervolgt: "Wij krijgen geen subsidie maar rijden wel 24 uur per dag in een ontzettend groot gebied. Brandstofkosten zijn hierdoor hoog en zo'n bedrag draagt er hard aan bij dat wij onze wagen op de weg kunnen houden."

Maatschappij
PTS-scooter Service Veghel doneert tien euro aan de dierenambulance voor elke nieuw verkochte scooter. "De zaken gaan bij ons gelukkig goed en ik vind het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij", zegt Peter van den Tillaart, eigenaar van PTS. "Ik vind het fantastisch dat mensen zo toegewijd zijn aan het helpen van dieren dat ze daar 24 uur per dag voor klaar staan. Als ik ze dan kan helpen met een bijdrage dan doe ik dat graag."

24/7
Dierenambulance Brabant Noord-Oost is actief in zeventien gemeenten. Hier dragen zij zorg voor gewonde dieren, maar ook voor zwerfdieren.
Hun motto: '24/7 voor álle dieren in nood', betekent dat zij niet alleen honden en katten helpen, maar ook zorg dragen voor vogels, wild en boerderij dieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant