Afbeelding

Abemec en Het Vertrouwen breiden samenwerking uit

Algemeen 1.598 keer gelezen

ERP | Abemec zet samen met Het Vertrouwen per 1 augustus een derde lestrekker combinatie in om aan de grote vraag naar de opleiding voor het T-rijbewijs te kunnen voldoen. Met de aanschaf van de nieuwe lescombinatie gaat Het Vertrouwen vanuit haar opleidingslocatie in Erp ook praktijklessen verzorgen. Tot op heden verzorgde Het Vertrouwen al het theoretische gedeelte van de tractorrijlessen. De bestaande samenwerking wordt hierdoor uitgebreid.

Jongeren uit de gehele regio Oost-Brabant en Noord-Limburg krijgen de mogelijkheid om op een locatie dichtbij huis hun T-rijbewijs te halen.

Verkorten wachtlijsten
Sinds juli 2015 is Abemec actief als praktijklocatie voor het behalen van het T-rijbewijs. De kwaliteit van de door Abemec aangeboden rijopleiding wordt door de deelnemers als goed ervaren en de resultaten zijn boven verwachting. De grote vraag naar rijles bij Abemec ligt ten grondslag aan de aanschaf van een derde lestrekker combinatie.
Om te voldoen aan de vraag en om de lange wachtlijsten te verkorten is besloten om de samenwerking met Het Vertrouwen Opleidingen uit Erp verder uit te breiden door hen ook praktijklessen T-rijbewijs te laten verzorgen voor Abemec-deelnemers.

Kwaliteit waarborgen
Momenteel verzorgt Het Vertrouwen al klassikale theorielessen voor jongeren die hun T-rijbewijs bij Abemec Veghel willen halen. Voor beide partijen is een uitbreiding van de bestaande samenwerking een kans om hun activiteiten te verbreden en het werkgebied te vergroten naar geheel Oost-Brabant en Noord-Limburg.

Verdieping
Kwaliteit staat voorop en voor zowel Abemec als Het Vertrouwen geeft verdieping van de samenwerking de mogelijkheid om de beloofde kwaliteit te blijven waarborgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant