Afbeelding
VIDEO

Dean & the Moonboys blaast Rock 'n Roll nieuw leven in

Algemeen 544 keer gelezen

VEGHEL | Ook in de zomermaanden is er op zondagmiddag livemuziek in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Op zondag 19 augustus is het de beurt aan Dean and the Moonboys. Het optreden begint om 15.00 uur.

Als er één band is die Rock 'n' Roll nieuw leven inblaast, is het wel deze band. Een gemiddelde leeftijd van 18 jaar houdt hen niet tegen de energie en gedrevenheid te brengen als in de jaren '50.

Showmanship
Driestemmig rocken ze liedjes van Elvis, Chuck Berry en andere legendes.
De frontlinie bestaat uit drie totaal verschillende karakters die elkaar afwisselen tussen lead en koortjes terwijl ze elkaars gitaarsolo overpakken. Dit is showmanship op zijn top, te gek voor jong en oud.

Eva
De mannen van Dean en the Moonboys worden versterkt door een ongelooflijke drummer, namelijk Eva. Jazeker, deze jonge vrouwelijke drummer zorgt ervoor dat Dean and the Moonboys nog net ietsjes harder werken. Na jarenlang op verschillende festivals en podia te hebben gespeeld maken zij zich klaar voor een nationale tour.

Blue suede shoes
Het motto van de band luidt: Dean and the Moonboys is gonna make Rock 'n' Roll great again.
Er mag natuurlijk gedanst worden. Dus doe je blue suede shoes aan, smeer wat Brylcreem in je haar en laat je lekker gaan.

Gratis
Het optreden begint komende zondag om 15.00 uur. De toegang tot het optreden is gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant