De finalisten van de Voice of Bouwdorp van (Door: redactie Bouwdorpkrant en foto: Jan Zegers).
De finalisten van de Voice of Bouwdorp van (Door: redactie Bouwdorpkrant en foto: Jan Zegers).

Finale Voice of Bouwdorp, disco én Lichtjesoptocht

Algemeen 1.242 keer gelezen

VEGHEL | De spannende voorrondes van de Voice of Bouwdorp waren op dinsdagmiddag. De show stond onder leiding van Berdy en Stephan van Phoenix Cultuur. Alle kandidaten waren erg zenuwachtig. Wie gaat er door. Wie valt er af…..?

Sanne en Kyra mochten als eerste hun zangkunsten tonen. Na hun optreden had de redactie van de Bouwdorpkrant een gesprekje met de twee zingende dames. "We vinden het leuk om op te treden. We hebben onszelf opgegeven. We zagen het staan in een folder en wilden gelijk meedoen. We vonden het wel heel spannend."

Finalisten 
Uiteindelijk konden maar vier van de tien kinderen mee naar de finale van donderdag. De finalisten zijn Daantje, Brechtje & Aukje, Roos en Jill. Sanne & Kyra, Nohri en Emma vielen af. Ze kregen voor hun inzet een leuke troostprijs. Nohri na zijn optreden: "Ik vond het leuk om les te krijgen van Berdy en Stephan en ik heb er veel van geleerd."

Finale en meer
Donderdag rond 20.30 uur begint de finale Voice of Bouwdorp. Vanaf 18.00 uur is er disco en om 19.00 uur een optreden van DéDé Dance. Rond 21.30 uur start de Lichtjesoptocht met glow in de dark effecten. Rond 22.00 uur is er dan de prijsuitreiking van de loterij. Om 23.00 uur start het overnachten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant