Guus Haans van Pieperz Eerde is bij met de voorlopige tussenstand.
Guus Haans van Pieperz Eerde is bij met de voorlopige tussenstand.

Pieperz Eerde aan kop in strijd Publieksprijs Cafetaria Top 100

Algemeen 4.181 keer gelezen

EERDE | In de tussenstand, die vorige week bekend werd gemaakt, om de strijd van de Publieksprijs van de Cafetaria Top 100 staat Pieperz Eerde er goed voor. De friettent staat bovenaan met maar liefst 1397 stemmen, op de voet gevolgd door de nummer twee uit Raalte met 1385 stemmen. Deze voorlopige toppositie dankt Pieperz aan haar bezoekers waarmee zij erg blij zijn.

De Cafetaria Top 100 is een landelijke verkiezing waarbij de beste fastservicezaken van Nederland gepresenteerd worden. Ook is er dus een strijd om de Publieksprijs. Hierbij kunnen gasten hun stem uitbrengen op hun cafetaria naar keuze.
De strijd om de Publieksprijs 2018 is echter nog niet gestreden. Op 17 september 10.00 uur worden namelijk alle stemmen geteld. Er is dus nog veel werk aan de winkel om de toppositie te behouden aangezien een enkele stem het verschil kan maken. Pieperz roept iedereen uit de omgeving dan ook op om te stemmen op Pieperz Eerde via www.cafetariatop100.nl/publieksprijs.

Werkgelegenheid
De friettent hoopt met het winnen van de publieksprijs op extra positieve aandacht voor hun verse friet en uiteraard ook op meer klandizie. Hierdoor kunnen nieuwe Pieperz-vestigingen in de toekomst nog sneller gerealiseerd worden en creëert Pieperz weer extra werkgelegenheid in de omgeving. Dit alles draagt bij aan de missie die Pieperz voor ogen heeft: 'Iedereen in Nederland laten genieten van vet lekkere verse friet in een bijzondere en sfeervolle omgeving'.
Stemmen kan dus via:
www.cafetariatop100.nl/publieksprijs

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant