Adriaan en Riccardo.
Adriaan en Riccardo.

Italiaanse kok op bezoek bij Pieperz

Opmerkelijk 3.936 keer gelezen

VEGHEL | De Italiaanse chef-kok Riccardo Pighetti was de afgelopen weken in Veghel. Hij bracht een bezoekje aan Pieperz om te leren hoe je lekkere friet moet bakken.

Via Nederlandse vrienden heeft Riccardo Pieperz in Nederland gevonden. Riccardo vond na een rondreis door Nederland de frieten van Pieperz het lekkerste en vroeg of hij een tijdje mee mocht lopen. 
De Veghelse friettent vond deze belangstelling uit Italië een hele eer en heeft Riccardo de afgelopen weken de fijne kneepjes van het vak geleerd. Uit handen van Adriaan van Grinsven, bedrijfsleider van Pieperz op de Noordkade, kreeg de Italiaanse kok een Pieperz certificaat. Hij is nu officieel een 'Erkende Frietbakker'. 

Milaan
Riccardo gaat in Milaan een (friet)tent openen waar verse friet op het menu komt te staan. Pieperz heeft zelf op korte termijn nog geen ambities om de landsgrenzen over te gaan. Pieperz gaat wel samenwerken met Riccardo om verder producten te ontwikkelen en te volgen hoe Pieperz in Italië bevalt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant