Afbeelding

Nautilus start seizoen met Titan Swim

Sport 591 keer gelezen

VEGHEL | Voor de zwemmers van Nautilus uit Veghel is het seizoen zondag 2 september van start gegaan. Waar ze normaal deelnemen aan competitie- en klassementswedstrijden of soms liever geen wedstrijden zwemmen, stond er nu iets heel anders op het programma.

Bij de afsluiting van het afgelopen seizoen was het plan geboren om deel te gaan nemen aan de Titan Swim. Het begon met een paar deelnemers, maar al snel werden het er meer. Uiteindelijk ging Nautilus met 22 deelnemers naar de Groene Heuvels in Ewijk waar een prachtig parcours was uitgezet.
De Titan Swim is eigenlijk een broertje van de Buffelrun, maar dan in het water. Het evenement werd dit jaar voor het eerst in Europa georganiseerd en met succes. In het water lagen vijftien obstakels verspreid over één kilometer.
Het zwemmen was niet het zwaarste onderdeel, de obstakels eisten naast kracht en behendigheid ook veel samenwerking, want het was echt niet gemakkelijk om de obstakels te nemen. Een helpende hand van een ploeggenoot was soms wel nodig.
De Veghelse zwemvereniging blikt terug op een succesvol uitje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant