Geslaagde clubkampioenschappen de Krekel
Geslaagde clubkampioenschappen de Krekel Foto: William Opheij

Spanning en sensatie bij finaledag de Krekel

Sport 409 keer gelezen

MARIAHEIDE | Heerlijk weer, volle tribunes en veel spannende wedstrijden tijdens de finaledag van de Jeugd Clubkampioenschappen op Tennispark de Krekel. Er waren finales in veel verschillende categorieën: Rood (de kleine aanstormende talenten), Oranje, Groen en Geel.

De rood kinderen speelde, net als vrijdagmiddag, de laatste wedstrijdjes tegen elkaar. Na een spannende finale met een heuse scheidsrechter kon er maar één de beste zijn. Quinten van Zon was iedereen de baas en nam zijn wisselbeker in ontvangst. The best of the rest van de categorie Rood was: Fieke van Sijll.

Tiebreak
In de categorie Oranje, stond Aukje Whelan tegenover Nick Post. De strijd moest worden beslist door een tiebreak, waarmee Nick Post uiteindelijk de winnaar was.
De categorie Groen had al diverse poulewedstrijden gespeeld, waardoor duidelijk werd dat de finale door Isa Opheij en Sid Schmacks zou worden gespeeld. De twee maakten er een spannende driesetter van. Sid Schmacks trok in deze finale aan het langste eind en mag zichzelf clubkampioen Groen 2018 noemen. De finale jeugd tot en met 17 jaar werd gespeeld door Mark Donders en Tristan Tunnissen. Wederom een mooie finale met veel kijkplezier voor de toeschouwers, Tristan Tunnissen won deze met een driesetter.

Price shooting
Na alle finales was het weer tijd voor price shooting. Alle kinderen mochten proberen de bal in de hoepel te slaan en in de hoepels lagen leuke prijzen. Ook de prijsuitreiking kan natuurlijk niet missen op zo'n mooie zondag. Alle kinderen hadden een medaille gekregen en de winnaars hun beker. Zo'n week kan niet georganiseerd worden zonder de Jeugdcommissie. Ze stonden er elke dag, hapjes en schema's te maken. Het is ze opnieuw gelukt om er een fantastische week van te maken. Alle kinderen bedanken de jeugdcommissie. Ook zijn er nog een aantal sponsoren die bedankt mogen worden: Intersport Veghel/superstore Uden, IJscafé Holland, Billy Bird Volkel en ten slotte supermarkt Plus Uden.

Meer foto's staan op: www.facebook.com/TennisparkDeKrekel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant