Tenniskampioenschappen 2018 TV Frisselstein
Tenniskampioenschappen 2018 TV Frisselstein

Veghelse Makelaardij OLAV Tenniskampioenschappen bij TV Frisselstein

Sport 279 keer gelezen

VEGHEL |  Er is door 250 deelnemers weer flink gestreden om in hun speelsterkte 'Veghels' kampioen te worden van 13 augustus tot en met 26 augustus. Helaas was de regen op de eerste speeldag al spelbreker. Daarna is er nog een enkele bui geweest maar verder zijn de wedstrijden vanaf de tweede speeldag over het algemeen met goed weer gespeeld kunnen worden.

Menig lid van deze club heeft deelgenomen aan dit toernooi. Er waren achttien finales waarbij in elf finales leden van de club speelden. De finale in de DD7 was zelfs een geheel 'Veghelse'. Proficiat aan alle finalisten, kijk voor de namen op toernooi.nl onder Veghelse Makelaardij OLAV tenniskampioenschappen 2018.

Ieder jaar keren bij dit toernooi dezelfde thema's terug waaronder de frites-avonden, de traditiesoep van eethuis de Reiger en de hamburgers op de finaledag. Dit jaar was er een nieuwe thema-avond namelijk een sushi-avond. Het merendeel van de aanwezige deelnemers op deze avond (maandagavond in de tweede week) had veel waardering voor dit nieuwe thema.

Verder was er voor de eerste keer op de finaledag een loterij voor de aanwezige deelnemers. Er waren enkele prijsjes te winnen waaronder een tennisracket dat beschikbaar was gesteld door Intersport. De voorzitter, Fons Delforterie, was de gelukkige winnaar. De organisatie wenst hem uiteraard veel speelplezier met zijn nieuwe racket.

De commissie bedankt verder alle vrijwilligers die hun steentje in welke mate dan ook hebben bijgedragen om dit toernooi succesvol te laten verlopen. De organisatie kan weer terug kijken op een goed verlopen toernooi en daarbij wil de organisatie ook zeker niet vergeten om een woord van dank te richten aan de hoofdsponsor makelaardij OLAV en andere sponsoren omdat het dankzij hen mogelijk is om dit toernooi te organiseren.

Wil jij ook kennismaken met de tennissport en TV Frisselstein? Kom dan naar de open dag op zondag 30 september van 11.00 uur tot en met 16.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant