Impressie van het project: Aan de Markt Veghel
Impressie van het project: Aan de Markt Veghel

Verkoop project 'Aan de Markt' binnenkort van start

Wonen 3.498 keer gelezen

VEGHEL | Op de locatie van het voormalige postkantoor en naastgelegen gebouw aan de Markt in Veghel gaan binnenkort 27 appartementen onder de naam 'Aan de Markt' in de verkoop. Het appartementencomplex moet een verrijking voor het straatbeeld van de Markt worden. "Naast de nieuwe inrichting investeren wij ook met deze mooie woningontwikkeling in de kwaliteit en beleving van de Markt", aldus projectontwikkelaar Bas van de Laar van BL Huisvesting.



Op de locatie van het voormalige postkantoor en naastgelegen gebouw komen 27 appartementen.

De dorpse architectuur komt naar voren door de uitstraling van individuele pandjes in het nieuwe straatbeeld aan de Markt. De combinatie met de moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa maakt het complex af. De appartementen bieden het wonen van de dorpse gezelligheid in hartje Veghel met de levendigheid van de Markt aan de voorzijde en de rust en stilte van de de Aa aan de achterzijde.

Comfort
"De ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking en brengen voor alle bewoners een hedendaags comfort. Een comfort dat zich onderscheidt in een aangenaam binnenklimaat, energie efficiëntie, geluidsisolatie, duurzaamheid en veiligheid, je voelt je direct thuis", belooft Bas. Het totale complex is gas loos en duurzaam met toepassing van luchtwarmtepompen, zonnepanelen en duurzame materialen. Het gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt voor veel mensen de mogelijkheid om te wonen op zo'n markante locatie in Veghel.

Prijs
De appartementen variëren met een prijs van 185.000 euro tot ongeveer 415.000 euro voor een appartement van circa 125 m2. De penthouses met grote balkons, loggia's (open ruimte) en dakterrassen met een totale oppervlakte tot ongeveer 315 m2 liggen tussen de 685.000 euro en 800.000 euro. "Juist op zo'n unieke locatie als de Markt moet het voor iedereen mogelijk zijn om te wonen. Het geeft het centrum een nieuwe impuls als woongebied. Het is er fijn wonen met alle voorzieningen, winkels, restaurants en cafés direct in de buurt. Het parkeren van uw auto doet u inpandig, met een innovatief parkeersysteem, op de begane grond van het gebouw", besluit Bas.

Inschrijven
De appartementen en penthouses gaan eind september in de verkoop. Geïnteresseerden kunnen zich vast inschrijven op: www.aandemarktinveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant