Afbeelding

Verzameling treinen op de verzamelaarsbeurs in Veghel

Algemeen 696 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Verzamelbeurs Veghel houdt op zondag 16 september een verzamelaarsbeurs met een expositie treinen in Wijkgebouw De Golfstroom gelegen aan de Witte de Withstraat 24 in Veghel-Zuid. Om 09.30 uur tot 12.30 uur half één zijn de deuren geopend voor het publiek.

De verzamelaars kunnen de 16de weer hun hart ophalen met het uitbreiden van hun verzameling door middel van uitwisseling van hun meegebrachte spulletjes en hun dubbele waren te ruil aan te bieden. Er is onder andere vraag en aanbod van postzegels, munten, bankbiljetten, winkelwagenmunten, communie-schoolprentjes, miniatuurauto's, ansichtkaarten, bidprentjes, flippo´s, keycords, kwartetten, lucifersetiketten, markclips, pennen met opschrift, pin's, sigarenbanden, sleutelhangers, speelkaarten, speldjes, stripboeken, suikerzakjes, telefoonkaarten, theezakjes.

Expositie 
Op deze verzamelaarsbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen. Dit keer exposeert Henk uit Heerjansdam zijn verzameling treinen. Hij verzamelt al jaren attributen van de Nederlandsche Spoorwegen en daarnaast allerlei voorwerpen in de vorm van een trein of met een afbeelding van een trein. Henk laat zijn verzameling graag aan anderen zien en omdat hij 40 jaar bij de NS werkte, kan hij daar ook het een en ander over vertellen. Hij hoopt op de verzamelaarsbeurs meer contacten te leggen met mede-verzamelaars van treinen.

Voor inlichtingen bel naar Marcel Bosch: 0413 – 367786 of mail naar: verzamelbeursveghel@onsbrabantnet.nl. De entree bedraagt 1 euro. Jeugd tot en met 12 jaar mag gratis naar binnen. Meer info op: www.verzamelbeursveghel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant