The Wieners
The Wieners

Vintage Rock'n'Roll hits op kermis Veghel door The Wieners

Algemeen 560 keer gelezen

VEGHEL | Vintage Rock'n'Roll uit de fifties en vroege sixties. The Wieners spelen de grote hits uit die tijd bij Café Marktzicht op zondagmiddag 16 september tijdens Veghel Kermis.

Verrassende B-kantjes van alle oude Rock'n'Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek.

Goede naam
Sinds 2005 spelen ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Ze toerden inmiddels zeven keer in Engeland waar ze een goede naam hebben in het rock'n'roll-danscircuit. The Wieners brachten drie tribute-cds uit en een DVD. Ze waren te gast bij De Wereld Draait Door, traden diverse keren op met top violiste Emmy Verhey en ze wonnen de Dutch Country Music Award.

In het seizoen 2018/2019 zijn ze in bijna 40 Nederlandse theaters te zien met hun show 'The Wieners Play The Everly Brothers'. Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox.

'Duo Genotti'
Verder zorgt dj-duo Funky R en DJ M.I.T, beter bekend als 'Duo Genotti', op vrijdag 14 september en zaterdag 15 september bij Marktzicht voor de muziek. Op zondagmiddag komen dus The Wieners en op maandag 17 september en dinsdag 18 september komen er Hollandse klanken uit de speakers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant