Fysio Timmermans heeft een nieuwe collega.
Fysio Timmermans heeft een nieuwe collega.

Fysiotherapie Timmermans heeft een nieuwe werknemer

Algemeen 1.011 keer gelezen

VEGHEL | Fysiotherapiepraktijk Timmermans aan het Heilig Hartplein 33 in Veghel heeft een nieuwe collega: Monique van Zutphen. Monique is beschikbaar voor zowel fysiotherapie als psychosomatische fysiotherapie.

De praktijk is voor mensen die meer zelfcontrole willen en zich weer gezond en energieker willen voelen. Voor diegenen met (chronische) pijn, spanning, vermoeidheid, ademhalingsklachten of lichamelijke klachten die niet te verklaren zijn. "Timmermans richt zich vooral op bewustwording van lichaamssignalen, vergroten van inzicht in de (pijn)klachten en het vergroten van je zelfcontrole. De behandelingen hebben daarom vaak een meer coachend karakter, waarbij wij uitgaan van uw eigen kracht en ervaring", laten ze bij Timmermans weten.

"We willen mensen laten ervaren wat ze wel kunnen doen binnen hun mogelijkheden, zodat ze weer kunnen meedoen en een fijn en betekenisvol leven leiden".

Men hoeft niet eerst naar de (huis)arts. Neem contact op via: 0623691144 of info@fysiotherapietimmermans.nl. Meer info op: ww.fysiotherapietimmermans.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant