Open Dag Actemium en VINCI Facilities

Algemeen 438 keer gelezen

VEGHEL | Actemium en VINCI Facilities stellen op zaterdag 22 september hun deuren open voor een 'Tour de Technique'. Iedereen die een kijkje wil nemen in de wereld van techniek is welkom. Starten kan bij Actemium aan de Costerweg 5 of VINCI Facilities en Actemium aan de Eisenhowerweg 39 in Veghel.

Van 10.00 uur tot 16.00 uur kan zowel jong als oud zich, onder het genot van een hapje en drankje, vermaken met allerlei interactieve workshops en verschillende demonstraties op beide locaties.

Tour de Technique, zoals de naam al verklapt, is een route door beide locaties waarbij je meegenomen wordt in alle facetten van de diensten en oplossingen die Actemium en VINCI Facilities bieden.

Activiteiten
Ook zijn er verschillende activiteiten voor kinderen, zo wordt het Edulab omgetoverd tot interactief doeplein, is er een speurtocht, de Techniek Experience truck van OTIB is aanwezig en kinderen mogen hun eigen dobbelsteen solderen. Er worden demonstraties en workshops gegeven en je kunt zelfs een kijkje nemen in de werkplaats aan de Eisenhowerweg.

Treintje
De route van deze open dag loopt door beide locaties heen. En als je bang bent dat je dat kleine stukje moet lopen, niet getreurd, er is een treintje aanwezig om je van de ene naar de andere locatie te vervoeren.

Nieuwsgierig naar alle activiteiten? Kom dan op zaterdag 22 september tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar Tour de Technique.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant