Afbeelding
+ FOTO'S & ACTIE

'Een nieuwe auto? Ik heb alleen mijn auto laten wassen'

Algemeen 2.494 keer gelezen

VEGHEL | GoCarwash uit Veghel viert dit jaar haar vijfjarig jubileum. Deze feestelijke aangelegenheid gaat uiteraard gepaard met een actie (zie achterzijde van de krant van 12 september voor de knip bon). Verder blikt eigenaar Nick Hendriks terug op een succesvolle periode. "Het gaat eigenlijk beter dan ik had verwacht", vertelt hij.

Het ondernemerschap zit familie Hendriks in het bloed. Broer Jorg runt 'buurman' AutoJorg en vader Cees is de drijvende kracht achter de ASV-garages. Het leek dus vanzelfsprekend dat GoCarwash een succesverhaal zou worden, toch werkt het natuurlijk niet zo. "De klandizie gaat beter dan ik vooraf had verwacht, maar wat misschien nog wel leuker is, zijn de reacties die we hier krijgen. Mensen overladen ons met positieve kritieken. Ook de mond-tot-mondreclame verloopt voortreffelijk. Daar sta ik echt van te kijken." Pas nog kreeg Nick te maken met een voorbeeld van positieve mond-tot-mondreclame. "Een buurman van een klant kwam langs. Hij zei: 'ik wil ook een nieuwe auto. Net als mijn buurman'. Wat bleek, de beste man dacht in eerste instantie dat zijn buurman een nieuwe auto had gekocht, maar hij had alleen zijn auto grondig gewassen", lacht Nick.

Nieuw betaalsysteem
Nick opende op 5 juli 2013 de wasstraat aan het Heuvelplein in Veghel. De vijfjarige verjaardag wordt dus iets later gevierd. Nick legt uit waarom: "Momenteel worden er wat aanpassingen verricht. We zijn constant bezig met het verbeteren van de wasstraat en ik wil het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken." Nick ontwikkelde zelf een velgen reinigingssysteem. De klant merkt er eigenlijk weinig van, maar het resultaat is verbluffend. Nick: "Het is een extra service. Net als het nieuwe betaalsysteem waar we druk mee bezig zijn. Er komt een paal met touchscreen waar mensen, bijvoorbeeld tijdens het wachten mocht er een rij staan, vast kunnen afrekenen. Zowel contant als pinnen."



Er zijn verschillende programma's te volgen. 

Klanten kunnen ook 'afrekenen' met hun kentekenplaat. "Je kan geld op een account zetten en dat zelf opwaarderen met je telefoon of via de computer. Dan kun je zo doorrijden. Voor bedrijven werkt dat heel goed. Wij versturen een factuur met daarop alle relevantie informatie: welk gekozen wasprogramma, het kenteken en de datum en tijd. Er kan dus geen misbruik van worden gemaakt", aldus Nick.
Het nieuwe betaalsysteem zorgt ervoor dat de doorstroom nog gestroomlijnder gaat verlopen. "Het is overigens niet zo dat we personeel gaan inleveren. Zij kunnen zich straks nog beter richten op het voor behandelen van de auto's."

Spannend
Service is voor Nick en zijn personeel enorm belangrijk. "Of het nu hartje zomer is of midden in de winter. Wij leveren altijd dezelfde kwaliteit. Als we daarom, net zoals vorig jaar, met knikkende knieën in de kou buiten moeten staan. Dan is dat maar zo."

Nick Hendriks is eigenaar van GoCarwash.

Automobilisten kunnen bij GoCarwash vier programma's kiezen, waaronder een +-versie en een VIP-behandeling. "Vanaf acht euro wordt de auto aan de buitenkant gewassen. Elk programma biedt wat extra's. Denk aan superwaxen, het wassen van de onderkant, polish lakverzegeling, acryl protector en het uitzuigen van de auto", zegt Nick. Iedereen mag gratis gebruik maken van het stofzuigerplein. De eigenaar van de wasstraat vervolgt: "Je mag gratis gebruik van een speciale matten borstelmachine voor het gemakkelijk reinigen van automatten."
Op dinsdag geldt er een speciaal seniorenaanbod bij GoCarwash. "Zij vinden het soms spannend. Voor een gereduceerd tarief trekken wij de auto door de wasstraat terwijl de klant geniet van een bakje koffie in de ontvangstruimte", besluit Nick.

Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Meer informatie via Nick: 0413317755 en nick@gocarwash.nl of raadpleeg de website: www.gocarwash.nl.

Er zijn verschillende programma's te volgen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant