Corine maakte de foto met de meeste likes.
Corine maakte de foto met de meeste likes.

Fotoactie ‘zomer op de Markt in Veghel’

Algemeen 1.425 keer gelezen

VEGHEL | Corine heeft de fotowedstrijd 'zomer op de Markt in Veghel' van Stichting Centrummanagement Veghel gewonnen. De stichting vindt dat de moderne tijd meerdere manieren vraagt om mensen de informeren over onder andere de activiteiten in het Veghelse centrum. Op www.veghelcentrum.nl informeren ondernemers waar zij te vinden zijn en welke acties en evenementen in Veghel op stapel staan. De fotoactie werd gelanceerd om iedereen kennis te laten maken met de Facebookpagina van Veghel Centrum.

Jong en oud konden vanaf eind juli tot 4 september een leuke foto inzenden. De opdracht luidde als volgt: maak een mooie foto bij de fonteinen op de Markt en plaats die op de Facebookpagina van Veghel Centrum. Iedereen kon stemmen door een foto te liken.

De winnares. 

De prijs, een goodiebag, is op 12 september uitgereikt aan Corine van Dam. Haar foto kreeg de meeste likes. De goodiebag is mede mogelijk gemaakt door IJssalon Matteucci, Slagerij Pennings en Fellows & Friends.
In november en december volgen er nog een tweetal fotoacties. Foto's inzenden kan op de Facebookpagina van het centrum. Stemmen op je favoriete foto kan daar ook.

De winnende foto van Corine.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant