Tweede informatieavond over coöperatie in Boerdonk

Algemeen 325 keer gelezen

BOERDONK | De tweede informatie avond van de initiatiefnemers die voornemens zijn om een coöperatie of soortgelijks in Boerdonk op te richten vindt plaats op maandag 17 september. Doel: het (veelal financieel) ondersteunen van (nieuwe) initiatieven door middel van 'crowdfunding om de leefbaarheid in dit dorp op peil te houden en waar mogelijk zelfs te verhogen.

Maar wat is dat dan eigenlijk? En waarom deze vorm? Wat wordt er verwacht van degenen die het initiatief zouden willen ondersteunen? Wat zijn de voor- en nadelen? Zijn de bewoners het wiel opnieuw aan het uitvinden? Hoe nu verder? Allemaal logische vragen waar de initiatiefnemers op de tweede informatieavond een antwoord willen geven. Daarom is onder meer Piet Verhoeven uitgenodigd. Hij zal toelichten waarom in Esbeek een coöperatie is opgericht en wat deze inmiddels allemaal heeft bereikt. Verder is ook Erik van Egeraat (notaris bij Schepers & van Nunen Netwerk Notarissen uit Uden) aanwezig om vragen vanuit de zaal waar de initiatiefnemers geen antwoord op weten te geven.

Ook zal op deze avond door de Dorpsraad informatie worden gegeven over een belangrijke bijeenkomst die op maandag 1 oktober zal worden gehouden in Den Hazenpot. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

De avond start om 20.00 uur en uiterlijk 22.30 is het afgelopen. Locatie: Dorpshuis Den Hazenpot. De organisatie hoopt dat er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant