Afbeelding
UPDATE

Kaarten exclusief bezoek aan Vanderlande uitverkocht

Algemeen 2.744 keer gelezen

Alle kaarten zijn inmiddels vergeven. "We zijn aan het kijken of er mogelijkheden zijn om een tweede rondleiding te organiseren. Echter is daar op dit moment nog niets over bekend. Mocht er een nieuwe rondleiding komen dan is reserveren helaas niet mogelijk", laten ze bij het UITpunt weten.


VEGHEL | Vanderlande opent op vrijdag 5 oktober zijn deuren voor nieuwsgierige Veghelaren. Er is plaats voor 50 bezoekers. Hen staat een boeiende rondleiding te wachten. Entreebewijzen zijn gratis verkrijgbaar aan de balie van UITpunt Veghel zolang de voorraad strekt.

Vanderlande is de wereldwijde marktleider voor logistieke automatisering. Het bedrijf dat sinds 1949 bestaat is vandaag vooral bekend door zijn grote aandeel in de logistiek op luchthavens, de pakketmarkt en zijn automatiseringsprocessen in magazijnen. Veghelaren hebben Vanderlande door de jaren heen zien groeien. Maar, wat doet dat snelgroeiende bedrijf precies en waar heeft het al die ruimte voor nodig? UITpunt Veghel en Vanderlande hebben de handen ineengeslagen om middels een rondleiding antwoord te geven op die vragen.

Rondleiding
De rondleiding bij Vanderlande biedt een kijkje in de hoofdvestiging in Veghel. Bezoekers worden om 09.45 uur ontvangen bij de hoofdingang van Vanderlande. Na koffie en thee start het bezoek met een inleidende film en presentatie. Daarna worden bezoekers rondgeleid door diverse belangrijke gebouwen waar de medewerkers van Vanderlande dagelijks baanbrekend werk verrichten. De rondleiding duurt tot 12.00 uur. Toegang wordt uitsluitend verleend aan bezoekers met geldig entreebewijs. Vanaf woensdag 12 september kunnen geïnteresseerden die gratis ophalen aan de balie van UITpunt Veghel. Er is plaats voor maximaal 50 bezoekers. Bij het afhalen van de entreebewijzen geldt een maximum van drie per persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant