Sjors Sportief
Sjors Sportief

Sjors Sportief bezoekt scholen in Meierijstad

Algemeen 393 keer gelezen

ERP | Het startsein voor de inschrijving voor de activiteiten van Sjors Sportief is op woensdag 12 september gegeven. In dit kader bracht Sjors Sportief een bezoekje aan een aantal basisscholen in Meierijstad. (basisschool Kwekkeveld in Schijndel, basisschool Eerschot in Sint-Oedenrode en basisschool De Empel in Erp).

Op basisschool de Empel in Erp mocht Yann van den Broek uit handen van wethouder Coby van der Pas de prijs in ontvangst nemen voor de mooiste tekening, deze staat voorop alle boekjes en bovendien mag hij met de hele klas gaan discozwemmen.

Het Sjors Sportief boekje van dit jaar staat boordevol sportieve bezigheden waaraan kinderen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport in de gemeente. Vorig schooljaar schreven zich in Meierijstad maar liefst 2360 kinderen in

Basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met 8 kunnen zich inschrijven voor de activiteiten van Sjors Sportief, dit kan via www.sjorssportief.nl.

Sjors Sportief
Sjors Sportief
Sjors Sportief
Sjors Sportief
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant