Animal Road treedt op op de Noordkade.
Animal Road treedt op op de Noordkade.

Animal Road 'poprock met een ruig randje'

Algemeen 349 keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondagmiddag 23 september weer livemuziek te beluisteren. Het podium is dan voor de formatie Animal Road.

Het hoofddoel van Animal Road is om mensen te vermaken met hun muziek. Die muziek kan alle kanten op. Zo zijn er nummers die uit de Rock 'n Roll stappen (Downtown Dolly), maar ook nummers die rechtstreeks uit de Singer-Songwriter hoek komen (Jack Shit). Zo blijft ieder optreden (en de Spotify lijst) lekker fris en afwisselend voor iedereen die zijn of haar oor eraan wil lenen.

Animal road
Animal Road is een band met roots in de omgeving van Den Bosch. Deze band, bestaande uit een vijftal rockers, voorziet de middag van een mooi gevarieerd programma. Het beste samen te vatten als poprock met een ruig randje.
Met hun zomerse vibes, harmonieuze samenzang, stevig gitaarwerk en up-tempo nummers maakt Animal Road samen met het publiek van ieder optreden een speciale beleving, waar iedereen zich in kan vinden.

Bandleden
De band bestaat uit: Rick van Osta (zang, keytar en gitaar), Ties Jeeninga (gitaar en zang), Max Klotz (gitaar en zang), Mathijs Geurts (basgitaar) en Pieter Scheffers (drums).

Informatie
De toegang is gratis, een vrije gift blijft welkom. Het optreden op de Veghelse Noordkade duurt zondag van 15.00 uur tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant