Afbeelding
Foto: Ties van Dooren

Stuntweek bij Domino's Pizza

Algemeen 2.473 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | Pizzaliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Domino's Pizza. Van maandag 17 tot en met zondag 23 september is het weer Stuntweek. Dat betekent dat alle medium pizza's een week lang extra scherp geprijsd zijn.

Normaal gesproken zijn de prijzen van de pizza's bij Domino's al scherp, tijdens de Stuntweek doen ze er nog een schepje bovenop. ''Er is gewerkt aan de oven capaciteit, er is extreem ingekocht en het hele team is getraind. We hebben zelfs een andere manier van snijden geïntroduceerd. Toch zullen we soms aan de maximale oven capaciteit zitten van 200 pizza's per uur. Maar ondanks dat zullen de wachttijden niet verder oplopen dan een kwartier", voorspelt Herman Derkx, die samen met zijn compagnon Domino's Veghel en Uden runt. "De Stuntweek actie houdt in dat we alle medium pizza's verkopen tegen 3.99 euro, maar voor 16.00 uur kosten ze zelfs maar 2.99 euro. Deze actie houdt Domino's twee keer per jaar en is een extra service naar onze vaste klanten en natuurlijk ook een reden voor nieuwe potentiële klanten om via deze aantrekkelijke actie kennis met Domino's te maken. En we gaan extra diep tijdens de lunch want we zijn een prima alternatief voor de traditionele lunch", aldus Herman.

Bestellen
Domino's streeft er naar om alle pizza's binnen 20 minuten te bezorgen. Online bestellen via Dominos.nl heeft een aantal voordelen waaronder gratis online betalen en het volgen van je bestelling via PizzaTracker, ook krijgt een online bestelling voorrang en ligt doorgaans binnen 20 minuten op de eettafel. Voor alle duidelijkheid: de acties van 2.99 euro en 3.99 euro per medium pizza gelden alleen bij afhalen. Domino's Veghel is gevestigd aan Bolkenplein 9/10 en is dagelijks geopend van 11.30 uur tot 22.30 uur. Domino's Uden is gevestigd aan de Oranjestraat 19-21 en van maandag tot en met donderdag geopend van 16.00 uur tot 22.30 uur en vrijdag tot en met zondag van 11.30 uur tot 22.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant