Bestellen bij Pieperz kan via een smartphone, tablet, laptop of pc.
Bestellen bij Pieperz kan via een smartphone, tablet, laptop of pc. Foto: Sander van der Veen Photography

Bestellen én bezorgen via bestelApp van Pieperz

Algemeen 2.557 keer gelezen

EERDE/VEGHEL | Luisteren naar behoeften van gasten en blijven innoveren. Dat zijn typische kenmerken van Pieperz Friettent. Vanaf nu is het mogelijk om online bestellingen te plaatsen via www.pieperz.eu/bestellen. Deze bestelling kun je vervolgens afhalen op een Pieperz-locatie naar keuze. Ook bezorgt Pieperz je bestelling vanaf 16 euro in Eerde, Wijbosch, Schijndel, Zijtaart, Industrieterrein Doornhoek, De Dubbelen of Duin 2.

Iedereen die voor het eerst bestelt krijgt eenmalig 10 procent korting. Ook is iedere elfde bestelling gratis. Aan deze elfde bestelling zit een maximumbedrag, namelijk het gemiddelde totaalbedrag van de tien voorgaande bestellingen.

Betaaloptie
Bestellen bij Pieperz kan via een smartphone, tablet, laptop of pc. Het afhalen van een bestelling kan op de Noordkade in Veghel óf in Eerde. Bij afhalen is er keuze uit twee betalingsmethoden, namelijk: iDeal of contant betalen. Wanneer men kiest voor bezorgen is er slechts één betaaloptie: afrekenen met iDeal.

Wachtrij
Met de komst van het online bestellen speelt Pieperz in op de behoefte van enkele gasten: zo eenvoudig mogelijk voorzien worden van vet lekkere verse friet, burgers en snacks. De gast bespaart tijd door de wachtrij en het bestellen aan de kassa te vermijden. Zo is een Pieperz maaltijd nog gemakkelijker binnen handbereik. Voor bestellingen met grote groepen raadt Pieperz aan ruim vooraf te bestellen of telefonisch contact op te nemen zodat alles goed verloopt en op het gewenste tijdstip aanwezig is.

Pieperz voor iedereen
Gasten die juist houden van het persoonlijk contact en het interieur van de sfeervolle friettent zijn uiteraard nog steeds van harte welkom in Veghel of Eerde.
Met de introductie van het bezorgen zet Pieperz weer een stap dichterbij het doel: 'Iedereen in Nederland laten genieten van vet lekkere verse friet van eigen aardappelras'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant