Jan Neggers was erg muzikaal.
Jan Neggers was erg muzikaal. Foto: Peter Kuijpers

Brandweercommandant en KBO-voorzitter Jan Neggers overleden

Algemeen 1.377 keer gelezen

VEGHEL | Oud-brandweercommandant en KBO-voorzitter Jan Neggers is maandag overleden. De geboren en getogen Veghelaar is 80 jaar geworden. Jan wordt vrijdag in besloten kring naar het crematorium begeleid.

Jan werd in Veghel vooral bekend als brandweerman en daarna als brandweercommandant. Hij zat 37 jaar bij het korps waarvan veertien als commandant. Daarnaast is Jan actief geweest als voorzitter van het KBO en kreeg hij de eretitel Verdienstelijk Veghelaar voor zijn vele vrijwilligerswerk. Hij was zeer muzikaal en zat onder andere in het seniorenorkest van Frisselstein. Jan was een van de drijvende krachten achter de rolstoelcarrousel, vond afgelopen maandag nog plaats, en Veghel Wandelt. Tevens heeft hij zich altijd hard gemaakt voor de gehandicaptensport en was hij voorzitter van Lichamelijk Gehandicapten Sport Vereniging (LGSV). Ook heeft Jan zich ingezet voor verschillende verenigingen. Hij was een echt verenigingsmens. "Jan was lief, zorgzaam, eerlijk, stoer, muzikaal, doortastend en vooral lekker eigenwijs", zo valt te lezen op de overlijdensadvertentie. 

De afscheidsdienst vindt vrijdag plaats in het 'Huis van Troost' op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel. Later op de dag wordt hij in besloten kring begeleid naar het crematorium.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant