Een week vol activiteiten bij De Krekel.
Een week vol activiteiten bij De Krekel.

Pieken met Sjors Sportief, Padel en Schooltennis bij De Krekel

Sport 379 keer gelezen

MARIAHEIDE | Een week waar veel activiteiten zijn geweest bij Tennis- en Padelclub De Krekel. De week begon met padel Sjors Sportief lessen. Kinderen van de basisscholen uit Uden en Veghel hebben de mogelijkheid om gratis padel tennislessen te volgen. 

Hanneke Ketelaars, Jeroen v.d. Sman en Mark Voorn behaalden hun licentie om padeltraining te kunnen geven. Zij mogen zich officieel padelleraar noemen. Padel is een vorm wat tussen tennis en squash in ligt, je speelt dubbelspel in een soort van kooi (10 bij 20 meter) met glazen wanden waar de bal tegenaan mag komen. De verwachting is dat het aantal padelbanen de komende jaren verdubbeld. Momenteel liggen er 200 banen in Nederland. Spanje is koploper, daar is het de tweede grootste sport van het land.

300 kids schooltennis
Op vrijdag sloot De Krekel af met schooltennis. Maar liefst 150 Veghelse kinderen van groep 3 en 4 deden hieraan mee. Ook de week voorafgaand waren al evenzoveel kinderen komen tennissen en padel spelen. Een leuke gymles met zoveel tennisspelen op een "echte tennisbaan".

Een week vol activiteiten bij De Krekel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant