Inge van Uden
Inge van Uden

Huidplus doet mee aan Week van de Huidtherapie

Zakelijk 577 keer gelezen

Huidplus

VEGHEL | Misschien heb je weleens van Huidplus gehoord en ben je benieuwd wat we voor jouw huid kunnen doen? Vergeet je steeds te bellen voor een afspraak? Of je wil graag een keertje langskomen om vragen te stellen, maar je wil niet meteen een intakegesprek inplannen. Dan is het volgende week wellicht de uitgelezen kans om Huidplus te bezoeken.

Elke dag weer wordt er door de huid -en oedeemtherapeuten, met veel passie voor het vak, hard gewerkt om de kwaliteit van leven van mensen met huidproblemen te verbeteren. Daarom wordt er op 8 oktober tot en met 13 oktober landelijk de Week van de Huidtherapie georganiseerd.

Week van de Huidtherapie
Tijdens de Week van de Huidtherapie kun je volgende week bij Huidplus binnenwandelen om je vragen te stellen, een kijkje te nemen of informatie voor thuis te vergaren. De huidtherapeuten staan voor je klaar op: Maandag 8 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur. Woensdag 10 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur en donderdag 11 oktober van 12.00 uur tot 13.30 uur.
Ook buiten deze dagen en tijden kun je terecht voor persoonlijk advies. Je mag ook altijd bellen: 0413-377085 of een berichtje sturen: info@huidplus.nl.
Huidproblemen hoeven je leven niet meer te beheersen. Ontdek wat de huidtherapeut voor jouw huid kan betekenen én ook wat jij zelf thuis kunt doen aan huidverbetering. Of het nu gaat om kleine of uitgebreide huidklachten. Neem bijvoorbeeld overbeharing, puistjes, littekens, roodheden, huidwratjes of pigmentvlekken. Deze verschijnselen kunnen je dagelijkse stemming flink beïnvloeden. De huidtherapeut neemt heel graag de schaamte bij je weg en doet er alles aan om jou weer lekkerder in je vel te laten zitten.

Huidtherapeut?
Als je een huidprobleem hebt of niet tevreden bent over de conditie of gezondheid van de huid, kan je het beste naar de huidtherapeut gaan. De huidtherapeut is gespecialiseerd om de huid te verbeteren of huidklachten te verminderen. Dat doen ze met therapieën die net wat verder gaan dan de reguliere schoonheidssalons. Huidtherapeuten streven naar zichtbaar resultaat en langere termijn oplossingen, met onderbouwde therapieën. Geen poespas of tierelantijntjes, geen eisen of verplichtingen. Jong en oud, man of vrouw: iedereen is welkom.

Direct toegankelijk
Het is niet nodig om eerst langs de huisarts of dermatoloog te gaan. Veel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullende polis. Sommige zorgverzekeraars willen wel een verwijsbriefje ontvangen voordat ze kosten van de behandeling uitkeren, dus dan kan het nodig zijn om eerst een bezoekje aan de arts te brengen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant