Paul de Leeuw met zijn voorstelling Vette Pech!
Paul de Leeuw met zijn voorstelling Vette Pech!

Paul de Leeuw persoonlijker dan ooit in Theater De Blauwe Kei

Kunst en cultuur 690 keer gelezen

VEGHEL | Paul de Leeuw staat met zijn nieuwste voorstelling Vette Pech! in Theater De Blauwe Kei. Een theatershow vol verhalen, improvisaties en kleine liedjes. De voorstelling begint om 20.15 uur op woensdag 10 oktober. Het vindt plaats in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade.

De voorstelling gaat over allerlei vette pech-momenten in het leven. Paul de Leeuw zelf noemt typische vette pech-gevalletjes ook wel 'regenhumor', iets verdrietigs waar je later om kunt lachen. Op zijn karakteristieke wijze, vol zelfspot, geeft De Leeuw een geestig en ontroerend kijkje in het bestaan van de vijftiger die hij is. Tijdens de show neemt hij plaats in een gigantische frituurmand. De pers is lovend over Vette Pech!: "De mix van jolige sketches, gevoelige liedjes en flitsende improvisaties werkt ronduit magnetiserend" (Trouw) en "In Vette Pech is Paul de Leeuw werkelijk groots en roept hij een weemoed op die zijn show heel mooi inkleurt" (AD).

Kaarten voor Paul de Leeuw kosten 30 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie vind jeop www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant