Stap als piraat de boot op en ontdek leuke activiteiten

Algemeen 370 keer gelezen

VEGHEL | Bibliotheek Veghel presenteert in samenwerking met Rondvaartbedrijf Kuijpers de Kinderboekenweek Piratenboot. Op woensdagmiddag 10 oktober kunnen kinderen vanaf groep 3 samen met hun beste vriend of vriendin als piraat op de boot stappen aan de Noordkade in Veghel.

Op de Piratenboot is van alles te doen: jullie mogen rum maken, elkaar verrassen met flessenpost en een selfie maken met de papegaai van de kapitein. En dat is nog niet alles, want de piraten op de boot hebben nog veel meer leuks bedacht.

Programma
Iedereen met een piratenticket en bijbehorende outfit mag op woensdag 10 oktober om 15.00 uur aan boord gaan van de Piratenboot van Rondvaartbedrijf Kuijpers. Die ligt aan de Noordkade in Veghel. Op de boot worden alle piratenbezoekers verwelkomd met een piratenverhaal. Daarna mogen de jonge piraten onder meer zelf rum maken, verhalen lezen, schatkaarten maken en tatoeages laten zetten. De boot meert om 16.30 uur weer aan in de haven aan de Noordkade.

Kaarten
De kosten voor deze boottocht bedragen 7.50 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassen begeleiders. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van de Bibliotheek en UITpunt Veghel of online.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant