Afbeelding

Meeropbrengst Krollenloop naar het Geerbosch

Algemeen 985 keer gelezen

VEGHEL | De meeropbrengst van de Krollenloop is dit jaar bestemd voor de aanschaf van enkele bewegingsattributen die, in samenspraak met de gemeente Meierijstad, worden geplaatst in het Geerbosch in Veghel. Met deze financiële bijdrage wil de Stichting Krollenloop bewegen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk maken.

Samen met de gemeente wordt bekeken welke attributen het beste kunnen worden geplaatst. Deze moeten namelijk passen in de natuurlijke omgeving waarin ze komen te staan.

Vorig jaar ging de meeropbrengst naar de Kwiekroute.

Medaille
Tijdens de Krollenloop op zondag 4 november kan er gekozen worden uit drie afstanden: vijf en tien kilometer en de Ten Miles. Start en finish zijn op de Markt. Deelnamekosten bedragen tot en met woensdag 10 oktober 10 euro, dit is inclusief een medaille en uiteraard een krol met speculaas van Bakkerij Van Leur. Ná 10 oktober zijn de inschrijfkosten 12.50 euro.  
Bedrijven- en vriendenteams kunnen zich voor een bedrag van 100 euro per team inschrijven. Een team vorm je met minimaal drie en maximaal vijf personen. Voor kinderen zijn er twee Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer. Deelname aan de kinderloop is gratis.

Urban Night Run
Op zaterdag 3 november wordt er een Krollenloop Urban Night Run gehouden. De avondloop wordt georganiseerd in verband met het vijfjarig bestaan van de Krollenloop. Inschrijven hiervoor is niet nodig en de deelname is gratis. De start van de Krollenloop Urban Night Run is om 19.30 uur bij de Proeffabriek op de Noordkade.

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant