Korfrakker won uiteindelijk ruim van Heumen

Korfrakkers wint eenvoudig van Heumen, SCMH verliest alsnog

Sport 392 keer gelezen

Korfrakkers speelt de thuiswedstrijden op zaterdag. Zaterdag was nieuwkomer Heumen gast in Erp. De zon scheen volop dus aan het weer kon het niet liggen.

De Korfrakkers creëerde veel kansen maar de scherpe afronding was er in het begin niet. Heumen kwam op voorsprong door een schot van afstand. De Korfrakkers nam de score over en kwam na ruim 5 minuten spelen op een 4-1 voorsprong. De voorsprong werd niet uitgebouwd en Heumen bleef mee scoren tot 7-5. Hierna nam De Korfrakkers de wedstrijd over en er werd met een stand van 10-5 de rust in gegaan. Ook na rust bleef De Korfrakkers scoren. Er werd veel van afstand raak geschoten. Ook de korte kansen werden mooi uitgespeeld. De Gelderse dames uit Heumen werden alsnog op een ruime nederlaag gezet. Einduitslag 21-8. Volgende week staat SPES op het programma in Milsbeek.

Leerzame wedstrijd voor SCMH
Ook vandaag stond er weer een pittig potje op het programma. Al snel scoorde Melderslo het eerste doelpunt, maar ook Bente van Stiphout wist mooi te scoren. 1-1. Helaas scoorde Melderslo kort daarna de 1-2 en 1-3. Gelukkig was daar Bente weer die het gat iets kleiner maakte. 2-3. Het was echter wederom Melderslo dat scoorde en de stand veranderde naar 2-5. Vlak voor rust legde Dinfy van den Broek er nog een mooi doorloopbal in 3-5.De rust bleek voor ons niet goed geweest te zijn. Het was Melderslo die krachtig van start ging en de stand al snel op 3-10 bracht. Het was duidelijk te merken dat het bij SCMH niet wilde lukken.. Met nog twee doelpunten aan onze kant en vijf aan de kant van Melderslo kwam de wedstrijd tot een einde.